Her Gün Giymek İsteyeceğiniz Trençkot Kombinleri

Her Gün Giymek İsteyeceğiniz Trençkot Kombinleri

Trençkot kombinleri ile ilkbahar ve yaz mevsimlerinin gözdesi olmaya hazır mısınız?

Bu yazımızda sizler için vazgeçemeyeceğiniz trençkot kombinlerini derledik.

 Trençkot & Elbise Kombinleri

Gece bir davete katılacağınızda şık elbiselerinizin veya günlük giymeyi düşündüğünüz elbiselerin üzerine uygun bir trençkot ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Aynı rengin farkı tonu olan bir elbise ile trençkot ikilisini topuklu ayakkabı ve baget çanta ile şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

İşe veya okula giderken elbise giydiğiniz zaman üzerine giydiğiniz trençkot ile şıklığınız hemen fark edilecek!

Daha ikonik bir stil istiyorsanız uzun elbiselerinizin üzerine de giyebilirsiniz. Böylece elbiseniz trençkotun önüne geçse de detaylarla fark yaratabilirsiniz.

Trençkot & Kazak Kombinleri

Soğuk havalarda ince ve zarif görünmek istiyorsanız kazağın üzerine giydiğiniz trençkot kombini tam olarak isteğinize ışık tutar.

Hava durumuna uygun olarak giyebileceğiniz kazak ve trençkot ikilisini mom Jean pantolonunuz ve zarif botlarınızla tamamlayabilirsiniz.

Özellikle çok kalın montlardan hoşlanmıyorsanız trençkot bütün zarifliğiyle sizi öne çıkarır.

Trençkot & Fular Kombinleri

Fular ile özgün tarzınızı yansıtmayı seviyorsanız trençkot ile de uyumlu bir ikili olacağını belirtmek isteriz.

Bu tip kombinlerde kot pantolonunuz ve günlük ayakkabılarınız ile hem şık hem de rahat bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bu kombin tipi iş yaşantınıza da uygun olurken arkadaşlarınızla görüşmeye çıktığınız zamanlarda da farkınızı ortaya koymanızı sağlar.

Deri Trençkot Kombinleri

Deriden vazgeçemeyenlerden misiniz? Öyleyse deri trençkot modelleri tam size göre.

Derinin parlaklığı ve ışıltısı ile ortamların en dikkat çekici insanı olmayı başarabilirsiniz. Parlak deri sevmiyorsanız mat deri trençkot modellerine de göz atabilirsiniz.

Güneş gözlüğünüz ve siyah kot pantolonunuz ile hem şık hem de rahat olabilirsiniz. Seçeceğiniz baget çanta ile de kombininize son dokunuşu yapabilirsiniz.

Etek & Trençkot Kombinleri

Şık ve zarif görünmenin en etkili yollarından biri de etek ve trençkot kombinleridir. Üzerine giyeceğiniz triko kazak ile o gün kendinizi çok güzel hissedeceksiniz!

Kombininizi ince topuklu bir ayakkabı ile tamamlarsanız daha şık, günlük bir ayakkabı ile tamamlarsanız sade bir görünüm elde edebilirsiniz. Yanınıza alacağınız zarif bir el çantası ile kombininizi etkileyici bir dokunuş ile tamamlayabilirsiniz.

Şapka & Trençkot Kombinleri

Kombinlerinizi şapka ile tamamlayarak etkileyiciliğinizi ikiye katlamayı denediniz mi? Trençkot ile şapka uyumunun ortamların favorisi olduğunu belirtmek isteriz.

Trençkot ile şapkanızı benzer renklerden seçebilir ve uyum yakalayabilirsiniz. Farklılık yaratmak istiyorsanız zıt renkler kullanarak dikkat çekici olabilirsiniz.

Yalnızca şapka değil, bohem bir görünüm elde etmeyi seviyorsanız bere ile de trençkot kombini yapabilirsiniz. Özellikle sonbahar aylarında, kazak, mom Jean ve bere ile salaş bir görünüm elde edebilirsiniz.

Günlük Trençkot Kombinleri

Trençkotu günlük yaşantınızda rahatlıkla giyebilirsiniz. Trençkotlar, tarzınıza uygun olarak veya gideceğiniz yere bağlı olarak çeşitli kombinlere uyum sağlayan bir modeldir.

Günlük hayatınıza zarif bir etek veya taytla giyebilirsiniz. Daha rahat giyinmeyi tercih ediyorsanız tayt veya pantolon da trençkot ile büyük uyum sağlar. Özellikle mom Jean pantolon çeşitleri ile hem spor hem hoş görünebilirsiniz.

Oversize Trençkot Kombinleri

Oversize trençkotlar moda dünyasına hızlı ve etkileyici bir giriş yapmayı başardı. Hem şık hem de rahat görünmeyi sevenlerin favorisi haline geldi.

Oversize trençkotlar kot pantolonla ve spor ayakkabıyla bütünleştiğinde ilkbahar veya sonbahar aylarında vazgeçilmez parçalardan biri oldu.

Trençkot İle Klasik Kombinler

Klasiğin şıklığından kopamayanlardan mısınız? Öyleyse trençkot bunun için biçilmiş kaftan.

Ofis şıklığı arıyorsanız kumaş pantolon ve gömleğinizin üzerine giyeceğiniz trençkot ile kombininizi etkileyici bir şekilde noktalayabilirsiniz.

Gideceğiniz özel bir davette veya sizin için özel bir buluşmada şıklığınızı klasikten yana kullanarak trençkot kombini yapabilirsiniz.

Giyeceğiniz stiletto veya ince topuklu ayakkabı, takacağınız halka küpeler ile gecenin parlayan yıldızı olabilirsiniz.

Trençkot Çeşitleri Nelerdir?

Her tarza uygun trençkot çeşidi olduğundan dolayı kendi tarzınızı yansıtabileceğiniz trençkotu kolaylıkla bulabilirsiniz.

Havoş olarak, kombinlerinize etkileyici dokunuşlar yapacak olan trençkot çeşitlerimizi bu şekilde sıralayabiliriz;

  • Bej geniş yaka kuşaklı trençkot
  • Haki geniş yaka kuşaklı trençkot
  • Taş renkli kuşaklı trençkot
  • Haki kuşaklı trençkot
  • Siyah yakası kadife detaylı trençkot
  • Bej yakası kadife detaylı trençkot
  • Camel kuşaklı kapüşonlu trençkot
  • Haki cadaval kuşaklı trençkot
  • Bej cadaval kuşaklı trençkot

 

Uygun fiyatlı trençkot çeşitlerimizden tarzınızı yansıtanı bir an önce alarak etkileyici kombinlerle ortamların favorisi olabilirsiniz!

Etiketler: trençkot ne zaman giyilir, trençkot kombinleri, trençkot
Haziran 28, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR