2022 Yazı Mom Jean Kombin Önerileri

2022 Yazı Mom Jean Kombin Önerileri

Mağazalardan bize göz kırpan mom jean çeşitleri, dolabımızın da olmazsa olmazı haline geldi. Hem rahatlığı hem de hoş görüntüsüyle kombinlerimizin vazgeçilmez parçası olan mom jeanler, yaz aylarında da favorimiz oldu. 

Muhteşem kombinlere imza atmanız için sizlere mom jean kombin önerilerini hazırladık. 

1- Rahatına Düşkün Olanlar Dikkat! 

Mom jean rahatlığı yetmez! mi diyorsunuz? Öyleyse sizlere çok güzel bir haberimiz var. Mom jeanlerinizi, oversize tişörtler ile kombinlerseniz spor bir görünüm elde edersiniz. Oversize ve mom jean rahatlığını bir arada denediğinizde bu rahatlık sizin için vazgeçilmez olur.

Hangi mom jean çeşidini tercih etmeliyim derseniz, her biriyle ayrı ayrı uyumlu olacağını söylemek isteriz. Özellikle yırtık veya bol paça mom jean modellerini tavsiye ederiz. Bu kombinin bağımlısı olacağınızın uyarısını da yapmadan geçmeyelim. Spor ayakkabınız da oldu mu keyfinizi düşünemiyoruz bile!

2- Crop Olmadan Olmaz 

Siz de crop giymeden duramayanlardan mısınız? Son zamanlarda kombinlerin favori yıldızı haline gelen croplar, mom jean çeşitleri ile mükemmel ikili diyebiliriz.

Crop altına bol paça veya yırtık modelli mom jean çeşitlerini tavsiye ederiz. Sade crop giymekten hoşlanmıyorsanız üzerine gömlekle kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Kolye, ve çeşitli takılarla kombininizi tamamlarsanız aynı anda hem şık hem de spor bir görünüm elde edebilirsiniz.

Croplarınızın en iyi arkadaşı olan mom jean çeşitlerinden birini hemen sipariş verin. Cropların rahatlığını, gündelik sade bir ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz.

3- Hem Şık Hem Rahat 

İş görüşmelerinde veya şık görünmek istediğiniz yerlerde de mom jean giyebilirsiniz. Üzerine blazer ceket o kadar yakışıyor ki, bu ikiliyi çok seveceksiniz.

Blazer ceketlerin altına giyeceğiniz bol paça, kesik veya yırtık mom jeanler sizin hem rahat hem de şık olmanızı sağlayacak. Bir an önce mom jean ve blazer ceket ikilisine kavuşmalısınız! Altına giyeceğiniz ince topuklu bir ayakkabı ile daha da şık olabilirsiniz. 

4- Gömlekten Vazgeçemeyenler İçin 

Desenli veya sade fark etmeden her türlü gömlek modeli, mom jeanlar için yüksek uyum taşıyor. Bu sebeple gömleklerinizin altına hiç düşünmeden en sevdiğiniz mom jean modelini giyebilirsiniz.

Yaz mevsimi geldiği için renkli, cıvıl cıvıl gömleklere olan ilgi de arttı. Hem rengarenk olmak hem de rahatınızdan ödün vermemek için gömlek ve mom jean ikilisini tavsiye ediyoruz. Altına giyeceğiniz sade renkte bir ayakkabı ile kombini tamamlayabilirsiniz.

Eğer gömleğinizi pantolonun içine geçirmeyi seviyorsanız, kemer detayı ile tam bir moda ikonu haline geleceğinizi söylesek abartmış olmayız.

5- Büstiyer Sevenler Buraya!

Yazın en çok tercih edilen giysi modeli olan büstiyerlerin altına mom jean giymeniz sizi hem spor hem de şık gösterir. Bu dengeyi sağlarken bir de sıcaklara uyum sağlamak isterseniz bu kombini öneriyoruz.

Özellikle yüksek bel mom jean modelleri, büstiyeri tamamlayıcı nitelikte olur. Birbirini tamamlayan, rahat ve şık bu kombinden yaz ayları boyunca vazgeçemeyeceksiniz.

Büstiyer ile genellikle ince topuklu ayakkabılar tercih edilse de günlük veya spor ayakkabılarla da uyumlu olduğunu söylemek isteriz.

6- Cıvıl Cıvıl Olun!

Güneş açar açmaz çiçekli elbisele ve tişörtlerini giyenlerden misiniz? Çiçekli desenler her zaman pozitif, cıvıl cıvıl bir enerji verir. En sevdiğiniz çiçek desenli tişörtünüzün altına giyeceğiniz mom jean ile günün en güzel giyineni olabilirsiniz.

Bilirsiniz, güzel giyinmek günün başından itibaren muhteşem hissettirir. Altına spor ayakkabı veya çiçeklerinizle uyumlu bir topuklu ayakkabı giymeyi tercih edebilirsiniz. Spor ayakkabı daha gündelik bir hava katarken hafif topuklu bir ayakkabıyla kombininize şık bir detay ekleyebilirsiniz. 

7- Vintage Esintileri 

Eski moda ürünlerin gündelik yaşamımızın her alanında yer almaya başlaması elbette kombinlerimize de yansıtı.

Vintage giyinmeyi seviyorsanız, en sevdiğiniz vintage gömlek veya tişörtün altına mom jean giyebilirsiniz. Böylece eski ile yeninin bileşimiyle eşsiz bir uyum yakalayabilirsiniz. 

8- En Sevdiğiniz Müzik Grubu Hangisi?

Tıpkı 90'larda olduğu gibi şimdilerde de müzik grubu tişörtlerini giymek moda haline geldi. En sevdiğiniz müzik grubunun tişörtünü giymeyi seviyorsanız, altına giyeceğiniz mom jean ile cool bir görünüm kazanabilirsiniz.

Kulaklığınızda en sevdiği şarkısı çalarken, bu rahat ve cool kombin ile kendinizi daha havalı hissedeceksiniz. 

9- Balon Kol Tişörtler Yeniden Moda

Artık neredeyse her mağazada veya internetteki butiklerde balon kol tişörtleri görmeye başladık. Altına ne giyilir ki? diye düşünmeden satın alabilirsiniz. Giyeceğiniz yüksek bel mom jean ile hem şık hem spor bir görünüm kazanabilirsiniz.

Eğer daha günlük görünmek istiyorsanız günlük veya spor ayakkabı giyebilirsiniz. Balon kolun şıklığına eşlik etmesi için topuklu ayakkabı da tercih edebilirsiniz. 

10- Straplez Tamamlayıcısı

Yaz sıcaklarında straplez modeller de sıklıkla tercih edilen giysilerden biri. Straplez giysinizin altına tam olarak uyum sağlayacak pantolonu söylüyoruz: Mom jeanler!

 Yüksek belli mom Jean çeşitlerini straplezin altına giydiğinizde mükemmel bir kombin yapmış olursunuz. Hem sade hem de şık olmak bu şekilde çok kolay.

Gördüğünüz gibi neredeyse her giysi ile giyilebilir mom Jean modelleri sayesinde, pratik bir şekilde hem şık hem de spor olabilirsiniz. Dolabınızda hala mom Jean yoksa bir an önce edinmelisiniz!

“Bana Mom Jean Yakışır Mı?”

Mom Jean almak istiyorsunuz ancak yakışmazsa diye endişeleniyor musunuz? Hiç endişelenmenize gerek yok. Çünkü:

Mom Jean yüksek beli ve bol yapısı ile her vücut tipine uygun. Bu sebeple tereddüt etmeden en beğendiğiniz modeli sipariş verebilirsiniz.

Mom Jean modelleri bacağınızı komple kavrayabilir ve bol bir duruşu olduğu için hoş bir görünüm sağlar.

Denedikten sonra kendinize çok yakıştıracaksınız! Rahatlığıyla da oldukça cezbeden mom Jean çeşitlerinin her biri dolabınızda olsun isteyeceksiniz.

Söylemeden geçmeyelim, mom jeanleri kendi bedeninizde sipariş vermelisiniz.

Her Mevsime Uygun!

Yaz aylarına uygun mom Jean kombin çeşitlerinden bahsettik. Şunu da geçmeden belirtelim ki mom Jean modelleri her mevsime uygundur.

Özellikle triko kazaklar, gömlekler, deri ceketler, kot ceketler, şişme montlar ile rahatlıkla mom Jean tercih edebilirsiniz.

Bunlarla da rahatlıkla giyebilirsiniz:

  • Omzu açık bluzlar
  • Balıkçı yaka kazaklar
  • Beyaz spor ayakkabılar
  • Topuklu ayakkabılar
  • Ankle botları
  • Çizgili veya fırfırlı gömlekler
  • Ekose gömlekler
  • Kimonolar

Kısacası her an giyebilirsiniz. Mom jeanlari bir kere aldığınız zaman uzun süre, her yerde giyebileceğiniz için son derece pratik, ekonomik ve kullanışlıdır.

Her Zevke Hitap Ediyor!

Mom Jeanin çok çeşitli modelleri her zevke hitap ediyor. Kısa paçalı, yüksek bel, bol, siyah, açık renk, koyu renk olmak üzere çeşit çeşit mom Jean modeli mevcut. İstediğiniz Jean modeliyle kendi tarzınızı özgürce yansıtabilirsiniz.

Herkesin rahatlıkla sahip olabileceği bir model olduğundan bahsettik. Avantajları saymakla bitmiyor!

  • Dilediğiniz gibi kombinleyebilirsiniz.
  • Her ortama uyum sağlar. İster şık, ister gündelik, ister sportif görünebilirsiniz.
  • Zamandan tasarruf sağlarsınız. Ne giysem diye düşünmenize gerek kalmadan dilediğiniz ile birlikte giyebilirsiniz.
  • Yaz, kış, ilkbahar, sonbahar fark etmeksizin her zaman giyebilirsiniz.
  • Aynı anda hem rahat hem şık olabilirsiniz.

 Eğer hala mom Jean sahibi değilseniz bir an önce sahip olmanızı tavsiye ediyoruz. Yaşam kalitenizin artacağının garantisini veriyoruz!

Etiketler: mom jean, mom jean kombin, mom jean kombin önerileri
Haziran 03, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR