Trençkot Kadın İmaj Önerileri

Trençkot Kadın İmaj Önerileri

Son zamanların modası trençkot, her mevsim, her yerde vazgeçilmez oldu. Sizler de trençkot almak istiyor ancak nasıl kombinleyeceğinize emin olamıyorsanız bu yazımızı mutlaka okuyun! Sizler için trençkot kadın imaj önerileri hazırladık.


Trençkot Nedir?

 
Kombin önerilerimize geçmeden önce trençkotun ne olduğundan kısaca bahsedelim. 
Trençkot, su geçirmeyen kalın bir kumaştan yapılan içi astarlı bir ceket çeşidi. Tarihi ise çok eski zamanlara dayanıyor. Her ne kadar yapılışının başka bir hikâyesi olsa da farklı tasarımıyla günümüzde de ilgisini kaybetmemiş durumda.
Trençkotun tarihine göz attığımız zaman savaş zamanında insanların veya askerlerin işlevsel kostüm ihtiyacını gidermek amacıyla tasarlandığını görüyoruz. Geniş cepleri, rüzgâr koruyucu yakası ve aparatlarıyla ince düşünülen işlevsel tasarım detaylara sahip.
Bu detaylar şu anda eski zamanlardaki gibi kullanılmasa da özgün tasarımından dolayı hala ilgilimizi çeken durumda. 
Dolabımızda mutlaka olması gereken trençkot modellerini incelemek için Havoş web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Treçkot Kadın Kombinleri 


Gelelim trençkotu ne ile ne zaman ve nasıl kombinleyeceğinize. Aslında genellikle bahar aylarında tercih edilse de giyeceğiniz giysilere uygun olarak kışın bile rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Özellikle yağışlı havalarda işinize yaracağını belirtmek isteriz. 


Günlük Kombinlerinizde Trençkot 


Gündelik yaşantınızda her zaman içiniz rahat bir şekilde trençkot giyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşacağınızda, okula gideceğinizde, seyahate çıkacağınızda vs. trençkot her zaman uygun bir dış giyim olur.
İlk olarak günlük kombininize karar vermelisiniz. Etek, mom Jean, pantolon, şort… ne giymek istiyorsunuz? Özellikle eteklerinizin ve mom jeanlarinizin üstünde çok şık duracağını vurgulayalım.
Etek boyu ile trençkotun boyunun aynı hizada olduğu, üzerine uygun bir tişört veya uzun kollu tişört giydiğinizde sizi gündelik yaşam şıklığına ulaştırır. Altına, uygun bir gündelik ayakkabı ve seçeceğiniz çanta ile dışarı çıkmaya hazırsınız!
Daha rahat olmak istediğiniz bir gün mom Jean ve sweat üzerine trençkot giyebilirsiniz. Bu kombin özellikle yağışlı havalarda size rahatlık ve kolaylık sağlar. Altına giyeceğiniz spor ayakkabılar ile rahat ve hoş görünümlü olabilirsiniz. 
Diyelim ki o günü biraz daha şık geçirmek istiyorsunuz. Öyleyse siyah pantolon üzerine giyeceğiniz daha şık bir gömlek veya triko kazak üzerine de rahatlıkla trençkot giyebilirsiniz. Altına şık duran günlük ayakkabınızı veya ince topuklu çok abartıya kaçmayan topuklunuzu giyerseniz güne hazırsınız.


Ofis Şıklığında Trençkot


Trençkotun rahatlığına alıştığınızda iş yaşantınızın olmazsa olmaz kombinleri arasında bir numarada yerini alacak. 
Kumaş pantolon veya siyah kot pantolon üzerine beyaz gömlek giydiğinizde, trençkotunuz şıklığınızı tamamlayacaktır. Yanınıza alacağınız şık çantanız ve ayakkabınızla ofisin en şıkı siz olacaksınız. 
Eğer kalem etek veya kumaş etek giymeyi tercih ediyorsanız yine trençkotunuzla aynı hizada biten kombinler sizi olduğunuzdan daha şık, kombininizi daha dikkat çekici hale getirir. 
Üzerine şık bir triko kazak, gömlek veya balon yakalı bir model giyerseniz güzel bir uyum yakalamış olursunuz. Halka küpeleriniz ve baget çantanız ile kombininizi tamamlayan muhteşem dokunuşlar yapabilirsiniz. 


Özel Davetlerinizde Trençkot


Özel bir davete katılacağınızda, gece dışarı çıkacağınızda şık abiyelerinizin veya elbiselerin üzerine trençkot giyebilirsiniz.
Trençkot çeşitlerini incelediğiniz zaman uzun modeller veya kısa deri modeller özel davetler için hoşunuza gidecektir. Kumaşına bağlı olarak trençkotlarınızı özel günlerinizde tercih etmekten kaçınmayın.
Böylece trençkot ile hem çok abartıya kaçmamış olursunuz hem de uygun şıklığa ulaşabilirsiniz. 
Takılarınız, geceye uygun baget çantanız ve ince topuklu ayakkabılarınızla gecenin parlayan yıldızı siz olacaksınız!


Kış Aylarında Trençkot


Genellikle bahar aylarında veya yağışlı havalarda tercih edilse de kış aylarında da trençkot vazgeçilmez bir parça. 
İlk olarak nasıl görünmek istediğinize karar vermelisiniz. Rahat bir kombin için triko kazak altına mom Jean kombininizin üzerine trençkot giyebilirsiniz. Bu kombinde trençkotunuzun boyu dizinizin altında bitebilir. Spor botlarınız veya ayakkabınızla günün hem rahat hem de şıkı siz olacaksınız. 
Özellikle oversize sweetler, mom Jean, spor ayakkabı ve uzun trençkotların favorimiz olduğunu belirtmek isteriz! Biraz şıklık katmak isterseniz çok büyük olmayan halka küpelerinizi takarak kombininizi tamamlayabilirsiniz. 
Sıcak soğuk fark etmeden her zaman şık olmalıyım derseniz trençkot ile triko kazak veya uzun kollu gömlek giyebilirsiniz. Günlük sade, şık bir ayakkabı ve altına giyeceğiniz siyah kot pantolonunuz dilediğiniz gibi görünmenizi sağlar. 
Kışın trençkot giymenin en güzel yanı ise kalın dış giyimlere gerek olmamasıdır. Eğer siz de üst üste çok kalın giyinmekten hoşlanmıyorsanız kalın bir kazağın üzerine trençkot giyebilirsiniz. Trençkotun içerisinde yer alan kumaş sayesinde üşümeden günü geçirebileceksiniz. 


Neden Trençkot Giymelisiniz?


Trençkot ile yapabileceğiniz birçok kombinden bahsettik. Gündelik yaşantınızda, ofis yaşantınızda, özel bir davete gideceğinizde rahatlıkla giyebilirsiniz. Trençkotun iyi yanları elbette bununla kalmıyor! 
Trençkot giymelisiniz çünkü:
•    Birçok çeşidi ve farklı modelleriyle tarzınızı dilediğiniz gibi yansıtabilirsiniz. Deri, denim, kumaş, uzun, kısa, orta boy…. Çok seçenekli olması her tarza uyabilecek bir dış giyim modeli olduğunun kanıtı desek abartı olmaz.
•    Okulda, arkadaşlarınızla buluşacağınızda, toplantıya katılmanız gerektiğinde, özel bir davete gideceğinizde, işe giderken…. Her yerde giyebilirsiniz. kullanım alanı fazla olduğundan dolayı tam bir fiyat performans ürünü olduğunu belirtmek isteriz. 
•    Havoş trençkotlarının yüksek kalitesi sayesinde bir kere aldığınızda uzun süre boyunca yıpranmadan giyebilirsiniz. Kullanımı uzun ömürlüdür.
•    Her mevsim giyebilirsiniz. Yalnızca bahar aylarında giyebileceğinizi düşünmeyin. Yaz akşamlarının serinliğinde, kış aylarında, rüzgarlı veya yağmurlu havalarda, mevsim ne olursa olsun rahatça giyebilirsiniz. 
Öyleyse ne duruyorsunuz? Hemen Havoş trençkot kadın modellerini inceleyerek kendinize en uygun olanını hemen sipariş verin. 


Bu yazımızdan memnun kaldıysanız Her Gün Giymek İsteyeceğiniz Trençkot Kombinleri yazımıza da mutlaka göz atın.

Etiketler: trençkot kadın, trençkot, trençkot kombinleri
Temmuz 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR