2022 Tulum Modelleri: Şık Kadınların Tercihi

2022 Tulum Modelleri: Şık Kadınların Tercihi

Bir ortama girdiğinizde hem şık hem çarpıcı olmak istiyorsanız kurtarıcınız tabii ki tulum çeşitleridir. Birçok ortamda giyebileceğiniz tulumlar ile rahat ve şık olmak çok kolay.

Bu yazımızda sizler için tulum kombin önerilerini derledik.

Tulum tek bir parça görünse de kombinlerken takı, ayakkabı, çanta ve aksesuarlarınızı da dikkate almanız gerekir. Doğru detayları seçerseniz bütün gözler üzerinizde olur.

  1. Vücut Şeklinize Göre Tulum Seçmelisiniz

Farklı vücut şekillerine uygun olarak farklı tulum türleri mevcuttur. Kendi vücut tipinize uygun tulum modelini belirledikten sonra ten renginize uygun renk seçimi yapmalısınız.

  1. Tulumunuza Uygun Tişört Belirlemelisiniz

Yaz kış fark etmeksizin her mevsimde tulum giyebilirsiniz. Burada önemli olan tulumunuzun altına giyeceğiniz tişört veya kazak modelidir.

Kış mevsiminde şık bir ortama gidecekseniz triko kazak tercih edebilirsiniz. Eğer daha spor giyinmek isterseniz tulumunuzun altına sweatshirt giymenizi öneriyoruz.

Yaz mevsiminde kolsuz veya yarım kol tişörtler tercih edebilirsiniz. Kısa kol dar tişört seçiminizi daha resmi ortamlarda tercih etmelisiniz. Günlük yaşamınızda tulumunuzun altına crop giyebilirsiniz. Daha rahat olmak isterim derseniz oversize tişörtler de tulumlarınızın altında oldukça güzel durur.

  1. Doğru Ayakkabıyla Kombininizi Şekillendirmelisiniz

Eğer şık olmak istiyorsanız tulumunuzun altına ince topuklu ayakkabı giyebilirsiniz. Stiletto tarzı ayakkabılar sizi şık ve zarif gösterir.

Gündelik veya spor tulum kombini yapıyorsanız tulumunuzun altına sneaker veya spor ayakkabı giyebilirsiniz.

  1. Gecenize Tulum Kombininizle Şıklık Katabilirsiniz

Özel bir davetiniz varsa veya güzel bir gece geçirecekseniz tulum giymenizin bu anlara da çok yakışacağını söylemek istiyoruz. Halka küpeleriniz, topuklu ayakkabılarınız ve blazer ceketiniz ile tulum kombininizi tamamlayabilirsiniz.

  1. Siyah Basic Tulumları Denediniz Mi?

Son zamanlarda sıklıkla görmeye başladığımız siyah basic tulumlar hem rahatlığıyla hem de hoş görünümüyle kombinlerin favorisi olmayı hak ediyor. İçine ne giyerseniz giyin yakışacağına eminiz. Kullanım kolaylığı ve işlevselliğiyle hoş görünümü birleştiğinde ortaya güzel bir görünüm çıkıyor.

Altına giyeceğiniz beyaz spor ayakkabılar veya sneakerlarla gündelik olarak kullanabilirsiniz.

Tulum Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

  • Eğer minyon bir yapınız varsa ve boyunuz kısaysa bol paçalı ve büyük desenli tulumları tercih etmemelisiniz. Dar paçalı, yüksek bel kesimli, paça boyu bileğinizin üzerinde olan tulumlar sizin için doğru tercih olacaktır.
  • Boyunuz uzunsa tulum seçiminde daha rahat davranabilirsiniz. Geniş paçalı tulumlar size çok yakışacaktır. Boyunuzun uzunluğuna göre dar paça tulumları da tercih edebilirsiniz.
  • Vücut yapınız kıvrımlıysa eğer kemerli tulumlar hem şık hem de tarz görünmenizi sağlayacaktır. Tam belinize oturan bir kemer ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Desenli yerine koyu renk veya tek renk tulumlara göz atmalısınız.
  • Geniş omuzlu bir yapınız varsa boyundan bağlamalı tulum çeşitleri tam size göre. Hem şık hem de hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.
  • Siyah, basic ve desensiz tulumlar her ortamda giyilebilir. Bu tulumları almanız uzun süre boyunca kullanmanızı sağlar. Tulumun içerisine giyeceğiniz tişört, seçeceğiniz ayakkabı ve takılarınızla ister spor, ister şık görünüm elde edebilirsiniz.
  • Tulumunuzu kot veya deri ceketle tamamlayabileceğiniz bir renkte tercih edin. Böylece tulum kombininizi her zaman yapabilir ve şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.
  • Ofis şıklığına uygun bir tulum arıyorsanız drapeli veya pileli tulumları tercih etmeniz uygun olacaktır. Bu tulumu nötr renkler ile kombinlemeniz ofis ortamında daha avantajlı durur.

Tulum Giymenin Avantajları Nelerdir?

  • Tulum, her ortama uydurulabilecek işlevsel bir parçadır. Bu sebeple tek parça tulum ile rahatlıkla birçok ortamda bulunabilirsiniz.
  • Tek parça ile ister şık ister spor görünebilirsiniz. Tulumu hangi ayakkabı ve takılarla kombinleyeceğinize bağlı olarak doğru tamamlayıcılarla tarzınızı yansıtabilirsiniz.
  • Her mevsimde giyebilirsiniz. İçerisine kazak giydiğinizde kışın, yalnızca üstüne hırka giydiğinizde sonbaharda veya serin havalarda, tişörtle de yaz aylarında giyebilirsiniz. Tulumlarınız dört mevsim sizinle!
  • Ne giyeceğim diye düşünüp durduğunuz gün tulumlar imdadınıza yetişir. Hem tek parça olması hem de her yere uydurulabilecek olmasıyla her an giyebileceğiniz kurtarıcı bir parçadır.
  • Tarzınızı dilediğiniz gibi yansıtabilirsiniz. Farklı tulum kesimlerinde, farklı modellerde, farklı renklerde birçok tulum mevcuttur. Hem vücut yapınıza uygun olanını hem de kendi tarzınızı en çok yansıtanı bulup özgürce kendinizi gösterebilirsiniz.

Tulum Fiyatları Ne Kadardır?

Az önce de dediğimiz gibi herkese hitap edebilecek farklı tulum modelleri mevcuttur. Bu sebeple tulumun modeline, kesimine, markasına ve çeşidine göre tulum fiyatları değişiklik gösterir. Ancak kullanışlı olması, her zaman her yerde giyilebiliyor olması gibi avantajları sayesinde tamamen fiyat performans ürünü olduğunu söylemek isteriz.

2022 Tulum Modelleri: Şık Kadınların Tercihi başlıklı yazımızdan memnun kaldıysanız diğer yazılarımıza da göz atabilirsiniz.

Etiketler: tulum, 2022 tulum modelleri
Haziran 03, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR