3 Adımda Kadın Toparlayıcı Tayt Seçimi Yapalım!

3 Adımda Kadın Toparlayıcı Tayt Seçimi Yapalım!

Gündelik yaşam koşuşturması içerisinde kendimizi rahat hissetmek için tayt modellerine sarıldığımız doğrudur. Özellikle kadın toparlayıcı tayt söz konusu olduğunda, avantajları ve özelliklerinden dolayı mutlaka bu modele dolabımızda yer vermek istiyoruz.
Onlarca tayt modeli arasından neden toparlayıcı tayt? Öncelikle bu kadar sevmemizin sebeplerinden bahsedelim. 

Estetik Görünmemizi Sağlıyor

Tayt giydiğimizde tek amacımız tabii ki yalnızca rahat görünmek olmuyor. Hem rahat hem hoş görünmek mümkünken bunu elde etmek istiyoruz. Farklı renk seçenekleri ile her tarza uygun olması da dilediğimiz görünümü elde etmemizi kolaylaştırıyor.

Vücut Hatlarını Toparlıyor

Vücut hatlarımız orantısızsa veya özellikle bacak ve kalça bölgemizde fazlalıklarımız varsa toparlayıcı tayt, bunların kötü görünmesini engelliyor. Böylece vücut hatlarımız olduğundan daha sıkı ve estetik görünüyor. 
Vücut tipimize uygun tayt seçerken, özellikle tayt ve kalça bölgemizi toparlayacak olan bu taytları kısa veya uzun kesim olarak tercih edebiliriz. 

Gündelik Kullanıma Uygun

Yalnızca spora veya dansa giderken değil, gündelik yaşamımızda da rahatlıkla tercih edebiliriz. Arkadaşlarımızla buluşacağımızda, okula, sınava, kütüphaneye giderken, alışverişe çıkarken ve rahat hissetmek istediğimiz her an her yerde giyebiliriz. Üstelik sportif havasıyla ve şık görüntüsüyle kendimizi iyi hissetmemizi sağlar. 

Bütün bunlardan dolayı hayatımızın vazgeçilmez parçası haline gelen toparlayıcı tayt seçimi yapmak da kritik bir nokta. 

Hazırsanız 3 adımda, hiçbir karmaşıklığa girmeden, kolayca en doğru taytı seçelim! 

1-    Hangi Mevsimdeyiz?

Toparlayıcı tayt giyerken tabii ki kumaşının kalınlığı ve yapısı oldukça önemlidir. Yaz aylarında kalın tayt giymek bizi daraltır ve rahatsız hissettirir. Aynı zamanda pamuk yapıda taytlar giymek de bunaltır. Bu sebeple kumaş seçimi yaparken taytı hangi mevsimde giyeceğimizi belirlemeliyiz.

Kış aylarında tayt kombini yaparken üzerine sweatshirt giyebilir, şişme montlar ile kombinleyebiliriz.

Eğer yaz aylarında giymeyi düşünüyorsak toparlayıcı, kısa ve spor taytları tercih edebiliriz. Kısa taytlar da rahatlığı ve sportif görünümüyle son zamanların favorisi oldu. 

2-    Nerede Giyeceğiz? 

Tayt gündelik hayatımızda birçok faaliyet ve aktivite için tercih edebileceğimiz bir alt giyim çeşidi. Spora mı gidiyoruz? Dansa mı? Yoksa gündelik olarak mı giyeceğiz? Hangisi olursa olsun fark etmez, toparlayıcı taytlar gideceğimiz yere ayak uydurabilir. Yine de desenli mi yoksa düz renk mi tercih edeceğimizi, gideceğimiz yere ve dolabımızdaki diğer giysilere göre kombinleyebiliriz. Daha sık kullanabilmek için sade renkleri tercih etmek avantaj sağlayacaktır. 

3-    Vücut Tipimiz Nasıl?

Aslında toparlayıcı taytların en güzel özelliklerinden biri de her vücut tipine uygun olmasıdır. Yine de kısa kesim modelleri bacak boyumuz uzunsa tercih etmez daha hoş durur. O yüzden öncelikle vücut tipimizin ne olduğunu açıklığa kavuşturmalıyız. 

Armut, elma, kum saati, dikdörtgen vücut… Hangi vücut tipine sahipsek ona uygun tayt modeli belirlemeliyiz. Toparlayıcı taytlar vücut hatlarımızı daha şekilli ve estetik gösteriyor olsa da yine de vücut hatlarımıza uygun kesimli tayt modeli belirlememiz daha güzel durmasını sağlar. 

Belimiz inceyse bel detaylı taytlar ile hatlarımızı belli edebilir, bacak boyumuz uzunsa kısa kesim veya yüksek bel taytları tercih edebiliriz. 

Tayt Kombinleyelim 

Vücut tipinize göre tayt seçiminin öneminden bahsettik. Peki, nasıl kombinleyebiliriz? Biraz daha yakından inceleyelim. 

  • Eğer sade ve sportif görünmek istiyorsanız ve gündelik yaşamınızda giyecekseniz oduncu gömlekleri ile kombinleyebilirsiniz. 
  • Kışın sweatshirt ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Altına spor ayakkabı ve dış giyim olarak şişme mont giymeniz sportifliğinizi ön plana çıkaracaktır. 
  • Sade ve sakin bir gün geçirmek istediğiniz zaman düz renk bir hırka ile giyebilirsiniz. 
  • Spora giderken croplar veya sporcu atletleri ile kombinleyebilir, altında da spor ayakkabınızı veya yürüyüş ayakkabınızı giyebilirsiniz. 

Tarzınıza uygun, zengin renk seçenekleriyle kadın toparlayıcı tayt modellerini Havoş online mağazasından temin edebilirsiniz. 

Etiketler: kadın toparlayıcı tayt, toparlayıcı tayt, tayt modelleri
Kasım 16, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR