Bu Kışa Damgasını Vuracak Kadın Kaban Modelleri

Bu Kışa Damgasını Vuracak Kadın Kaban Modelleri

Kış mevsimi geldi çattı! Ne giyeceğinizi hala bilmiyor musunuz? Tarzınızı nasıl yansıtacağınıza dair endişe mi duyuyorsunuz? Merak etmeyin, sizlere bu kışın trendi olacak kadın kaban modelleri ve kombin önerileri hazırladık. Bu sayede en doğru kaban seçimini yapabileceksiniz.

Lafı daha fazla uzatmadan, sizi kurtaracak kaban modellerini incelemeye başlayalım. 

Kısa Kaban 

Özellikle bacak boyunuz uzunsa ve bunu ön plana çıkarmak istiyorsanız kısa kaban modelleri tam size göre. İçine ister elbise giyin, ister pantolon, ister gömlek! Her türlü tarzınıza ayak uyduracak bu model sayesinde kışın starı siz olacaksınız!

Her renge uyum sağlayacak gri tonları ve modern kesimiyle ilgi sizin üzerinizde olacak. Özel davetlerinizde sade ve kısa abiyelerinizin üzerine de uyum sağlayacak bu modeli, her yerde kullanabilirsiniz.

Eğer günlük kullanmak isterseniz mom Jean, triko kazak ve botlarınızla sade ve şık olabilirsiniz. Hem koyu hem de açık renk kombinlerinize uyum sağlayacak. 

Elma tipi, armut tipi veya kum saati vücut tipinden hangisine sahipseniz fark etmez, bu kabanın en güzel özelliği de bu! Bütün vücut tiplerine uygun. Dolayısıyla acaba bana yakışır mı diye endişelenmenize gerek yok! Direkt satın alarak kendinizi şımartabilirsiniz.

Hem kullanışlı hem de kaliteli bu kısa kaban modeli Havoş online mağazasında satışta! 

Uzun Kuşaklı Kaban 

Klasik, casual, spor… Ne tarz giyiniyorsunuz? Tarzınıza uygun kaban bulmakta zorlanıyorsanız bu kaban modeli sizin kurtarıcınız desek abartmış olmayız. 

İçine ne giyerseniz giyin, hem rengi hem de modeli sayesinde her şeye uyum sağlayabilir. Yani bir kere aldığınızda, her yerde uzun süre boyunca giyebilirsiniz. 

Örneğin özel bir davete katılmanız gerekiyorsa sade, şık abiyelerinizin üzerine giyebilirsiniz. Altına giyeceğiniz şık topuklularınız, takılarınız ve çantanız ile davete hazırsınız! 

Arkadaşlarınızla buluşmaya gideceğiniz gündelik bir günde, triko kazak ve mom Jean, üzerine de bu kaban oldukça uyumlu bir üçlü olacak. Altına spor ayakkabı, converse veya günlük ayakkabı tercih edebilirsiniz. 

Kışın ne giyeceğiniz düşünmek sizi yoruyorsa, bu kabanla her zaman her yerde bulunacağınız gerçeği sizi oldukça rahatlatır. Ne giysem derdine son vermek için yapacağınız en güzel alışveriş bu kaban diyebiliriz. 

Bu kabanı giydikten sonra boyunuz daha uzun görünecek ve daha feminen bir tarzınız olacak. Vücut tipiniz de olursa olsun fark etmeksizin size çok yakışacak! 

Balıksırtı Desenli Uzun Kaban 

Yaz kış fark etmeden her zaman şıklığınızla parlayın! Bu model, bulunduğunuz yerde tüm gözlerin üzerinizde olmasını sağlayacak.

Uzun modeli ve çekici deseni, modern kesimi sayesinde feminen ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Üstelik hem gündelik olarak hem de özel davetlerinizde giyebilirsiniz. 

İşe giderken, okula giderken veya buluşma planlarınıza giderken tercih edebilirsiniz. 

Yaka ve cep detaylarıyla da ön planda olan bu kaban modeli, spor veya klasik giyimlerinize uygun. Altına kumaş pantolon veya beyaz gömlek giyerseniz, altına da uygun topuklu botlarınızla gideceğiniz gününüzü şık geçirebilirsiniz. 

Eğer mom Jean ve üstüne sweatshirt giymeyi tercih ederseniz, altına da spor botlarınız veya spor ayakkabılarınızla rahat bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle sınav haftası gibi yoğun günlerde veya evden hızlıca hazırlanıp çıkmanız gerektiğinde, dilediğiniz giysiile kombinleyebilirsiniz. Bu sayede tüm günü rahat geçirmenizi sağlarsınız. 

Kaban Seçiminde Dikkat! 

Kaban kombin önerilerimizin her birini ayrı ayrı, ısrarla öneriyor olsak da siz seçim önerilerimizi de dikkate alın deriz. 

Sizin için doğru kabanı seçerken bunlara dikkat etmeye özen gösterin:

Kabanın rengi

Her giysiye uygun olsun derseniz nötr renkleri ve tabii ki siyahı seçmelisiniz. Ancak daha canlı olsun derseniz kışa renk katabilirsiniz. Uç veya canlı renkler seçerseniz her giysinizle uymayabileceği detayını dikkate almalısınız. 
Desenli kabanlar da canlı ve renkli ancak armut tipi vücut tipine sahipseniz desenli kaban seçmenizi tavsiye etmiyoruz. 

Kabanın kumaşı 

Kış aylarında ne kadar sıcak tutan kumaş varsa onlara dolabımızda yer veriyoruz. Bu sebeple naylon gibi ısıtmayan kumaşları tercih etmemeye dikkat edin. Çok kalın görünüm istemiyorsanız bile sıcak tutan kumaşlarla kışı üşümeden atlatabilirsiniz. 

Kabanın boyu 

Diz altı kaban seçimi yaparsanız yaşınız olduğunuzdan biraz daha büyük görünecektir. Uzun boyluysanız veya bacak boyunuz uzunsa hem kısa hem de uzun kaban modellerini giyebilirsiniz. Ancak kısa boyluysanız kısa kaban modelleri yerine uzun modelleri tercih etmeniz, sizi olduğunuzdan daha uzun gösterecektir. 

Her tarza uygun, yüksek kaliteli ve trendlere uygun kaban modellerini incelemek için Havoş online mağazasını ziyaret etmeyi unutmayın. 

Etiketler: kaban, kaban modelleri, kaban çeşitleri
Eylül 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR