Bu Kışın Modası Olacak Çizgili Kazak Modelleri

Bu Kışın Modası Olacak Çizgili Kazak Modelleri

Kış hazırlıklarına başladınız mı? Bu kış ne giysem diye düşünmemeniz için bu kışa damgasını vuracak çizgili kazak modellerini sizler için hazırladık.

Öncelikle çizgili kazakların her stile uygun olduğundan bahsedelim. Vintage, casual, klasik fark etmeden tarzınız ne olursa olsun dilediğiniz çizgili kazağı giyebilirsiniz. Çizgili kazaklar, hem gündelik yaşamınızda rahat olmanızı hem de şık görünmenizi sağlar. 
Bu kışın modası olacak çizgili kazak modellerini biraz daha yakından inceleyelim.
 

çizgili kazak modelleri

Siyah ve beyazın klasik uyumundan vazgeçemiyor musunuz? Öyleyse beyaz zemin ve siyah çizgilerden oluşan bu kazağın tasarımı tam size göre! 

Düşük omuzlu kazak modelleri de bu sene oldukça moda. Belli ki önümüzdeki kış da şık görünümünden ve rahatlığından dolayı sıkça tercih edilen modeller arasında yerini alacak. 

Siyah beyaz ikilisini çizgili kazaklarda görmek kombinlere göz alıcı bir güzellik katıyor. Kışın da rahat ve şık giyinmek istiyorsanız bu model tam size göre.

Yumuşacık kumaşı sayesinde kendinizi çok iyi hissedeceksiniz! Aynı zamanda uzun bir model olmasından dolayı dar pantolonlarınızın, eteklerinizin üstüne çok yakışacak. Üstelik sıcacık tutacak! 

Bu kazağı bir kere aldığınızda neredeyse her yerde giyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşacağınızda, işe giderken veya kütüphaneye ders çalışmaya giderken giyebilirsiniz. Soğuk kış günlerinde sizin her zaman yanınızda olacak desek abartmış olmayız. 

Peki, bu kazağı nasıl kombinleyebilirsiniz?

Özellikle mom Jean pantolonlarla güzel bir kombin yakalayabilirsiniz. Botlarınız, kabanınız, atkınız ve bereniz de tamamsa dışarı çıkmaya hazırsınız! Gündelik olarak rahatça giyebilirsiniz. Dilerseniz mom Jean pantolonunuzun içine geçirebilirsiniz. O zaman daha bol ve salaş bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Ofis şıklığına da uygun bu kazak modelini, kumaş pantolonla da kombinleyebilirsiniz. Kumaş pantolonunuz ve bu kazağınız ile hem şık hem gündelik bir uyum yakalayabilirsiniz. Altına da stiletto veya ince topuklu bir ayakkabı tercih edebilirsiniz. 

Uzun etek giymeyi seviyorsanız bu kazağın altında kışlık bir uzun etek de tercih edebilirsiniz. Altına beyaz spor ayakkabı ve spor kol çantanız ile günün en hoş görünen ismi siz olacaksınız. 

Çizgili kazak giyme konusunda birçok endişe mevcut. Çoğu kişi kendisine yakışmayacağını düşünse de bu bol kesim, uzun, oversize tarzı kazakların herkese hitap ettiğini belirtmek isteriz. 

Kış gelmeden hazırlıklarınızı tamamlamanıza yardımcı olacak bu kazak modeli Havoş’ta sizi bekliyor. 
çizgili kazak modelleri

Kışa renk katmaya ne dersiniz? Evet, siyah beyaz tüm zamanların kurtarıcısıdır ancak kışın da rengârenk olmak isterseniz bu model tam size göre! 

Tatlı bir turunculuğun üzerindeki beyaz çizgiler sizi canlı gösterirken içinizi ısıtacak! Düşük omuz modeli ve oversize kesimi ile rahat edeceksiniz. Altına giyeceğiniz kot pantolon ve üzerine geçireceğiniz kaban ile dışarı çıkmaya hazırsınız! 

Altına yine uzun, sade bir siyah etek giyebilirsiniz. Spor ayakkabısı veya gündelik ayakkabıyla giymeniz yeterli olur. Bu kazak modelini giydiğiniz zaman ister sırt çantası, ister kol çantası takabilirsiniz. Yalnızca kaban ile değil, şişme montun altına da giyebileceğiniz bir model.

Güneşli ama soğuk kış günlerinde, kombininize uyacak beyaz çerçeveli güneş gözlüğü takabilirsiniz. Kış diye simsiyah giyinmenize gerek yok elbette. Canlılığınızı her zaman taze tutabilirsiniz. 

Okula giderken, dışarıda arkadaşlarınızla buluşmaya giderken veya gezmeye giderken bu modeli tercih edebilirsiniz. Üstelik yumuşak kumaşı sayesinde sizi hiç bunaltmadan ısınmanızı sağlayacak.

Kışı rengarenk geçirmeye hazırsanız, diğer renk seçenekleriyle de bu ürün sizi Havoş online mağazasında bekliyor! 

bu kışa damgasını vuracak çizgili kazak modelleri

Güzel bir kış günü ve arkadaşlarınızla kahve içmeye gideceksiniz. Rahat ve hoş görünürken, üşümeyeceğiniz bir şeyler giymek istiyorsunuz. Öyleyse tam yerine geldiniz! Vintage tarza daha yakın olan bu kazak o gün iyi hissetmenizi sağlayacak. Üstelik yumuşacık! 

Soğuk kış günlerinde hiç düşünmeden giyebileceğiniz bu model her zaman sizin kurtarıcınız olacak. Ne giysem diye düşünmeye gerek kalmadan dolabınızdan alıp giyebilirsiniz. Altına siyah pantolon veya kışlık tayt giyebilirsiniz.  

Rahatlığınıza rahatlık katmak için ise siyah mom Jean ile kombinleyebilirsiniz. Atkınız ve bereniz, botlarınız ile tarzınızı yansıtabilirsiniz. Okula giderken sırt çantası ile veya dışarı çıkarken kol çantası ile giyebilirsiniz. 

Şimdiden çok rağbet gören bu modeli tükenmeden Havoş online mağazasından temin edebilirsiniz. 
 

bu kışa damgasını vuracak çizgili kazak modelleri

Klasikten şaşmayanlar için bir siyah beyaz çizgili kazak ile daha karşınızdayız. Bu sefer çizgileri daha az ve kalın olmasından dolayı sade giymeyi sevenlerin de hoşuna gidecek bir model. Fark ettiyseniz hafif bol olmasına rağmen uzun kol yapısından dolayı üşümenize engel olacak. 

Altına kışlık uzun etek veya siyah pantolon giyerek kombinleyebilirsiniz. İşe giderken, haftasonu alışverişe çıkarken veya sevdiklerinizle buluşacağınız zamanlarda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Topuklu botlarınızla, spor ayakkabılarınızla veya spor botlarınızla giyebilirsiniz. Yine mom Jean, kot pantolon veya kışlık tayt ile hiç düşünmeden giyebilirsiniz. Baget çantanızı da yanınıza aldıysanız dışarı çıkmaya hazırsınız! 

Kaliteli kumaşı sayesinde uzun ömürlü kullanabileceğiniz bu modelleri yalnızca bu kış değil, sonraki kışlarda da giyebilirsiniz. Yıpranmadan ilk günkü kalitesini koruyacak. Trendlere uygun çizgili kazak modellerinin detaylarını incelemek için Havoş online mağazasını ziyaret edin. 

Etiketler: çizgili kazak, çizgili kazak modelleri, çizgili kazaklar
Eylül 13, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR