Havoş’tan Son Moda Kadın Mont Modelleri

Havoş’tan Son Moda Kadın Mont Modelleri

Bu kışa damgasını vuracak, trendleri yakalayan son moda kadın mont modelleri Havoş online mağazalarında! 

Peki, hangi mont size uygun? Gelin, tarzınıza en uygun mont modellerini birlikte inceleyelim. 

Renkli Kişiliklere Özel 

Cıvıl cıvıl, neşeli ruh halinizi kombinlerinize yansıtmaktan geri durmuyorsanız, kışa da renk katmak tam size göre! 

Soğuk ve kasvetli kış aylarında koyu renklere boğulmak yerine rengârenk kombinlerinizle içinizi ısıtıyorsanız, Havoş’taki bu montlar tam size göre:

Çiçek açmaya ne dersiniz? Yazın giydiğiniz efil efil, renkli, çiçekli elbiselerinizin yerini alacak bu montla modunuzun yüksek olduğu, capcanlı kış günleri sizi bekliyor. 
Yumuşacık kumaşı ve şişme mont tasarımıyla soğuk kış günlerinde sizi sıcacık tutarken, girdiğiniz ortamlarda canlılığınızı göstermenize yardımcı olacak.
Botlarınız ve pantolonlarınızla, kazaklarınızla rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Özellikle spor giyimden hoşlanıyorsanız bu mont, kombinlerinizi tamamlayan en neşeli parça olacak. 
Kış alışverişinizi hala yapmadıysanız, büyük ilgi gören bu montu tükenmeden Havoş online mağazasından satın alabilirsiniz.
Kaliteli kumaşı sayesinde bir kere aldığınızda uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. 
 

Gece gökyüzünde ayrı, bu montun üzerine ayrı güzel olan yıldızlar tam renkli kişiliğinize özel. Yıldız desenli, kapüşonlu şişme mont, lacivert ve mavi tonlarının eşsiz uyumuyla, farklı tasarımıyla kış aylarında da parlamanızı sağlayacak. 
İster açık tonlarla ister koyu tonlarla kombinleyebileceğiniz bu mont, kış boyunca ne giysem diye düşünme derdinizi de ortadan kaldırıyor. Yumuşacık dokusuyla kışın içinizi ısıtırken bir yandan rahat hissetmenizi de sağlayacak.
Klasik, düz montlardan sıkıldıysanız renkli, desenli montlara geçmenizin şimdi tam zamanı. Kış aylarında hakim olan koyu renklere meydan okumak, farkınızı ve canlılığınızı ortaya koymak için özel tasarım montlar Havoş online mağazasında sizi bekliyor. 

Hem Şık Hem Rahat: Şişme Mont 

Geçtiğimiz kış aylarında favori mont modelleri arasında olan şişme montlar, bu kışa da damgasını vuracak. Şişme montlar hem spor görünümü hem de şıklığı yakalamasıyla her tarza ayak uydurabiliyor. Öyleyse favoriler arasında bir numarada olması oldukça mantıklı, öyle değil mi? 
Sadeliği, yumuşaklığı ve rahatlığıyla giyenlerin hem içini ısıtıyor hem de hoş görünmelerini sağlıyor. Daha ne olsun? 

Klasik, spor veya vintage fark etmeden her tarza uyum sağlayan bu mont, bej rengiyle de dikkat çekiyor. Tasarım ve renk uyumunu başarıyla yakalayan kapüşonlu şişme mont modeli, zorlu kış günlerini atlatmanızı sağlayan en değerli parçanız olacak. 
Siyah kot pantolon, havuç kumaş pantolon, mom Jean, uzun etek veya kısa etek fark etmeden tüm alt giyimlerinizin üzerine yakışacak. Üzerine ise sweat, triko veya gömlek ne giyerseniz giyin, kombininizi tamamlayan bir uyum sağlayacak. 
Botlarınız, atkınız ve şapkanızı da aldıysanız rahat ve şık bir kış günü sizi bekliyor! 
Kapüşonlu, bej şişme monta sahip olmak için hemen Havoş online mağazasını ziyaret edin. 

Yaz kış fark etmez, siyah benim rengim! Diyorsanız bütün asaleti ve duruşuyla siyah şişme mont tam size göre. 
İşe giderken, okula giderken veya arkadaşlarınızla buluşacağınızda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kış günlerinizde sıcacık, yumuşacık, şık ve rahat bir mont ihtiyacınız varsa Havoş online mağazasında yer alan bu kapüşonlu şişme mont modelini inceleyin. 

Bonus: Cesur Giyinenlere Özel

Yaz kış bütün cesur kombinlerinizle ortamlarda parıldamayı başarıyorsanız, size özel, şıklığınızı yansıtacak bir mont modeli seçtik. 

Leopar deseninin şişme mont ile birleştiği bu özel tasarım, girdiğiniz ortamlarda gözlerin üzerinizde olmasını sağlayacak. 
Özellikle klasik, sade ve şık giyinmeyi tercih ediyorsanız, kombininizi tamamlamak için ideal olan bu montu Havoş online mağazasından satın alabilirsiniz.
Şimdiden çok satanlar arasında yer alan bu parça, kışa damgasını vuracak favori mont modelleri arasında en ön sıralarda olmayı başardı. Acele edin! 

Size En Uygun Montu Seçtiğinizden Emin Olun

  • Özellikle kış aylarında karın, yağmurun ve soğuğun eksik olmadığı bölgelerde yaşıyorsanız, mont alırken su geçirmeyen bir kumaş olmasına dikkat edin. Satın alırken mutlaka kumaşın kalitesini kontrol edin. 
  • Şık, konforlu ve rahat bir mont giymek istiyorsanız fermuar ve kol detaylarını önemseyin. Siz fark etmeseniz de bu küçük detayların kaliteli olması kış aylarında size büyük avantaj sağlıyor.
  • Montu alırken nasıl kombinleyeceğinizi de önemsiyorsanız, giysinizdeki kışlıklara bir göz atın. Tarzınıza ve kışın genel olarak giydiğiniz tonlara uygun bir mont modeli seçmek sizin için daha uygun olacaktır. Tüm kış “bugün ne giysem?” diye düşünmek istemezsiniz, değil mi? 
  • Bedeninizi ve vücut tipinizi de dikkate alarak bir mont seçin. Aşırı dar veya geniş mont tercih etmeniz rahat etmemenizi sağlar. Aynı zamanda dilediğiniz görünümü elde etmeniz konusunda olumsuzluk yaratır. 

Tarzınıza uygun, zengin ürün yelpazesine sahip mont modellerini detaylı incelemek için Havoş’u ziyaret etmeyi unutmayın. Kampanyalardan haberdar olmak için ise bültene abone olabilirsiniz. 

Etiketler: kadın mont modelleri, mont, mont modelleri, mont çeşitleri
Ekim 20, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR