Kapitone Mont Nasıl Kombinlenir?

Kapitone Mont Nasıl Kombinlenir?

Bu senenin modası kapitone mont, çeşitleriyle kış aylarında kombinlerin etkileyici dış giyimleri arasında yerini aldı. Çok satanlar arasında yer alan kapitone mont, farklı farklı kombinlenebilmesinden dolayı kullanışlı olma özelliğinden dolayı da tercih ediliyor. 
İlk olarak kapitone montun ne olduğundan bahsedelim.

Kapitone Mont Nedir?

Kış ve sonbahar mevsimlerinde severek giyilen ve tercih edilen kapitone montlar, son zamanların modası haline geldi.
Kapitone; iki kumaşın arasının pamuk, elyaf, yün gibi çeşitli malzemeler ile doldurularak dikilmesi ile elde edilir. Yalnızca montlarda değil çizmelerde, ceketlerde, çantalarda da birçok tasarımda kullanılan türdür. Konforlu ve rahat olmasının yanında estetik görünümü sayesinde de sevilen türlerden biridir. 
Peki, kapitone montu nasıl kombinleyebilirsiniz? Havoş olarak, sizlere kombin önerilerimizi derledik. 

Spor Giyinenler Buraya! 

Spor giyim tarzına sahipseniz kapitone montları hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz. Tayt, mom Jean veya siyah pantolon fark etmeksizin giyebilir, üzerine oversize kazak veya sweat ile kombin yapabilirsiniz. Üzerinize dış giyim olarak alacağınız kapitone mont ile sportif bir görünüm elde edebilirsiniz. 
Kapitone montlar, günü rahat geçirmenizi sağlarken, soğuk kış günlerinde sizi sıcacık tutar. Bu sebeple genelde sonbahar aylarının tercihi olsa da kış aylarında da üşümeden mevsimi atlatabilirsiniz. Özellikle spor giyinmekten hoşlanıyorsanız, online mağazamızda yer alan haki pelüş yakalı kapitone mont tam size göre. 

Hem Şık Hem Spor Tercih Edebilirsiniz 

Zaman zaman spor, zaman zaman da şık giyinmeyi seviyor ve her ortamda farklı kombinlerinizle etkileyiciliğinizi koruyorsanız, kapitone montlar bütün ihtiyaçlarınızı karşılayan nitelikte. Günlük olarak giyebileceğiniz gibi özel günlerde de tercih edebilirsiniz. 
İçine triko elbiseler veya kazaklar tercih edebilirsiniz. Altına ise mom Jean pantolon tercih ederseniz spor,  kumaş pantolon tercih ederseniz şık bir görünüm elde edebilirsiniz.
Spot botlarınız veya çizmeleriniz ile rahatça giyebilir, güzel bir güne hazırlanabilirsiniz. 
 

Etiketler: kapitone mont, mont modelleri, kadın mont modelleri, kadın kapitone mont
Ocak 15, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR